scooterrijbewijslimburg
BEL ME
TERUG

De scooter rij opleiding

De specialist in versnelde bromfietsrijopleiding!
Wij zijn gespecialiseerd in het geven van spoedcursus scooterrijbewijs. De ervaren rijinstructeurs zijn er uitsluitend op gericht om jouw met alle brommer rijlessen snel en vakbekwaam op te leiden voor het rijexamen. De duur van de spoedcursus bromfietsrijbewijs in Limburg word bij aanvang van de rijopleiding door jouw zelf bepaald waarbij het reeds mogelijk is om het spoed scooterrijbewijs te halen in 1 dag of dat je de brommerrijlessen over enkele dagen verdeelt.

Bromfietsrijlessen, theoriecursus en examens voor één vaste prijs!
Bij ons weet je vooraf exact waar je aan toe bent. Of je het scooter rijbewijs AM nu in 1 dag of enkele dagen wilt halen: je betaalt altijd een vaste en voordelige prijs voor het rijlespakket. Inbegrepen in het rijlespakket zijn de afgesproken brommerrijlessen, eventueel de beste theoriecursus met alle CBR gestelde examenvragen, en het praktijkexamen met eventueel examengarantie(meerprijs € 75,00)! Je kunt je dan ook volledig concentreren op het versneld halen van je bromfietsrijbewijs in Limburg en een complete cursus op maat volgen vanaf € 199,00 inclusief 3 rijlessen van 60 minuten en het praktijkexamen.

Spoedcursus brommerrijlessen draait niet alléén om snelheid!
Een degelijke rijopleiding voor het brommer rijbewijs is niet alleen noodzakelijk om snel het rijbewijs AM2 in Limburg te halen, maar is ook belangrijk om veilig deel te kunnen nemen aan het steeds drukker wordende verkeer. Snelheid is niet het enige dat telt bij een snelcursus voor het bromfiets rijbewijs: Wij vinden betrouwbaarheid en deskundigheid ook belangrijk zodat je voertuigcontrole, verkeersinzicht en verkeersdeelname op de brommer dan ook optimaal is. Je krijgt dan ook uitsluitend brommerrijlessen met een vaste ervaren rijinstructeur waardoor het slagingspercentage circa 95% bedraagt.

Hoe snel kan ik mijn bromfietsrijbewijs in Limburg halen?
Of je nu voor een spoedcursus of snelcursus scooterrijlessen voor het bromfietsrijbewijs woont in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Heythuysen, Hoensbroek, Horst, Kerkrade, Maastricht, Parkstad, Panningen, Roermond, Simpelveld, Sittard, Stein, Susteren, Venlo of Venray, het is mogelijk om het rijbewijs overal vanuit Limburg heel snel te halen en is afhankelijk van je eigen voorkeur en de persoonlijke aanleg en feeling voor het scooter rijden. Het praktijkexamen bromfiets sluiten altijd aan op de spoed brommerrijlessen en kan al reeds in 1 dag of over enkele dagen of weken worden verdeeld. Dit is uiteraard afhankelijk waar jezelf voor kiest. Start nog deze week!

Examengarantie voor slechts € 75,00!
Het streven is uiteraard dat je de eerste keer slaagt voor je scooterrijbewijs. Dat bewijst tenslotte ook ons hoge slagingspercentage van circa 95% en onze 15 jarige ervaring met het opleiden van duizenden cursisten. Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je tegen een kleine meerprijs van € 75,00 gebruik maken van onze examengarantie, dit dien je wel bij aanvang van de rijopleiding aan te geven. Wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om nog een paar extra rijlessen te nemen. ( minimaal 2uur)

De beste theoriecursus voor het rijbewijs!
Wij bieden al haar cursisten de beste scootertheorie cursus aan, waarbij je in je eigen tempo theorie lessen kunt volgen en theorie examens kunt oefenen met alle gestelde examenvragen die je op het CBR kunt krijgen. Je dient in het bezit te zijn van het theorie certificaat bromfiets voor dat je op het praktijkexamen kan gaan. Het theoriecertificaat kan je reeds halen als je 15,5 jaar of ouder bent en is 1,5 jaar geldig. Op het theorie examen krijg je 50 vragen waarvan er 44 vragen goed dienen te zijn om te slagen. Het is verplicht om eerst het theoriecertificaat in je bezit te hebben alvorens je de bromfietsrijlessen kunt volgen en op rijexamen kunt gaan. Je kunt als cursist aangeven of je direct wenst gebruik te maken van deze degelijke cursus. De kosten van de complete theoriecursus bestaande uit een online cursus, alle gestelde examenvragen, € 25,00.